Struktur 2013/2014

NJFPLCLOGOLILLE

 

 

 

Nye tider – nye medier – nye udfordringer kræver også ny struktur

Kære kolleger på Fjordsgades skole – lærere og pædagoger
I det nye skoleår har vi nogle ændringer på PLC. For dig som lærer/pædagog betyder det at vi laver om på gamle vaner – men også at vi tilbyder nye ting.

Hvorfor laver vi om på gamle vaner?
For at opnå den optimale udnyttelse af PLC’s resurser og kompetencer, indfører vi fra næste skoleår et booking system. Booking systemet har været afprøvet i mindre skala på mellemtrinnet med succes og nu prøver vi systemet på alle skolens årgange. Det betyder, at alle faste PLC tider afskaffes. Nu skal I booke os eller et lokale på intra og I skal beslutte hvad I vil bruge os til.

Hvad formålet med de nye ændringer?
Vi vil gerne give jer muligheden for at booke personalet med henblik på at opnå en bestemt indsigt eller bestemte oplevelser

Formålet er, at alle brugere, elever såvel som lærere og pædagoger, har en mission med deres besøg på PLC.  – Partnerskab… mellem os og vores kolleger.
Vi spørger:

Vil du ha hjælp til noget? Vil du udfordres til at gøre noget nyt? Vil du have vejledning?
Hjælpen, vejledningen og udfordringen kan finde sted på PLC eller på klassen.

Hvornår har vi åbent? Vi har åbent alle dage fra 8.15 til 13 – også i pauserne. NB: Husk at den nye struktur betyder at vi ikke nødvendigvis er lokaliseret på PLC.
Praktisk:

Hvad skal du gøre nu? Fra og med uge 33 skal du booke lokale, lokale+ personale eller personale via intra. Hvad betyder det?

  • Lokale: Jeg booker lokalet men klarer selv opgaven (det kan være bogbytning, kreativt it, filmvisning m.v.)
  • Lokale+ PLC-personale: Man aftaler med en fra PLC-personalet hvad man vil have hjælp/indspark/vejledning til. (Det kunne være oplæg med inspiration, hjælp til at finde de rette romaner m.v.)
  • Lokale + PLC-personale: Book os til en mindre gruppe elever der skal have hjælp/indspark. Du bliver i klassen, vi klarer opgaven efter aftale med dig om indholdet.
  • Personale: Man aftaler hvad man vil have hjælp/indspark/vejledning til og HVOR man vil have det. Det kan fx være i klassen, i skolegården…

Vi håber meget at I kommer til at opleve det som en mere fleksibel udgave af PLC.

 

Her kan du finde brevet om vores struktur i PDF format