Spiludvikling 7. årgang @ FabLab

Spiludvikling 7. årgang @ FabLab

EN KREATIV PROCES

Vi arbejder i øjeblikket med spiludvikling med 7. årgang i FabLab-undervisningen. Vi lagde hårdt ud med, at de i grupper selv skulle udvikle et konkret spil. Dette blev gjort på baggrund af en generel diskussion af, hvilke spil de kendte i forvejen. For at skubbe den kreative proces godt igang, havde vi opstillet enkelte krav til spillene, som skulle opfyldes:

1. Der skal være minimum fire deltagere.

2. Alle skal have en aktiv rolle i spillet.

3. Spillet skal have et navn, som siger noget om spillet.

Hver gruppe fik udleveret tilfældige genstande, som de kunne implementere i deres spil. Det kom der hurtigt nogle meget underholdende og velovervejede spil ud af.

Spiludvikling

 

På baggrund af denne lille spilworkshop, er vi nu hoppet et skridt tilbage i processen; vi skal have bygget spilteori og spiltemaer ind i udviklingen af gruppernes egne spil. I de følgende uger arbejder vi med at få nogle mere avancerede spil, der skal ende med gennemarbejde spillevejledninger og prototyper af spillene, så andre kan prøve at spille dem.

Stay tuned!

/FabLab-folket