Garageband til Macbook

Garageband til Macbook

whatis_make_hero_20101020Sæt stikket i og fyr den af.

Sæt et USB-keyboard til din Mac, hvorefter du har over 100 realistiske softwareinstrumenter lige ved hånden. Der er klaver, strygere, trommer, guitarer, blæsere – alt fra bas til træblæsere. Lav et nyt spor, vælg dit instrument, og spil. Har du ikke et keyboard? Prøv det du kan få op på skærmen – det kan vise op til ti oktaver ad gangen, og du kan ændre størrelsen på det. Eller slå nodetastatur til, og brug tasterne til at spille. Når du optager softwareinstrumenter, kan GarageBand vise tonerne på et klaver eller en pianorulle eller som noder, pauser og andre musikalske begivenheder. Rediger individuelle noder direkte på partituret, og udskriv derefter noderne.

Spil guitar som en rockstjerne.

Du behøver ikke et studie fyldt med store, dyre forstærkere for at spille som dine guitarhelte. Bare sæt en elektrisk guitar til din Mac, og spil gennem forstærkere, der er modelleret efter de mest anerkendte i verden. Tilføj virtuelle pedaleffekter, der genskaber lyde af klassiske fodpedaler. Vis derefter en 3D-oversigt over dit anlæg – med forstærker, højttalerkabinet og pedaleffekter.

Jam med dit band.

Scenen er rigget til. Bandet er klar til at spille på scenen, som fylder hele skærmen. Nu skal du bare have fat i instrumentet og så træde ind i rampelyset. Den perfekte måde at øve sig på, er at spille og synge med Magic GarageBand Jam. Og så er det sjovt. Uddel instrumenter og stilarter til din guitarist, bassist, tromme- og keyboardspiller. Eller bland instrumenter tilfældigt, så du får en ny lyd fra dit backingband. Og når du er tilfreds med prøverne, kan du optage direkte i Magic GarageBand. Lav et specielt mix. Del det med dine fans. Og så er det bare i gang igen.

Kilde: http://www.apple.com/dk/ilife/garageband/what-is.html